32 Minutter

Grøn Genstart?

Hvordan ser to af landetsskarpeste klimaeksperter på den grønne genstart?
I slipstrømmen på coronakrisen har vi set en lang række af forslag til genstart af dansk økonomi. IDA og Danmarks Naturfredningsforening er begge kommet med konkrete bud på, hvor vi skal sætte ind på en grøn og klimaklog genstart af Danmark. De to arrangører bag denne samtale er enige om, at en grøn genstart er nødvendig og skal være med til at gøre Danmark til et grønt foregangsland.

IDA og Danmarks Naturfredningsforening lægger vægt på forskellige tiltag: Danmarks Naturfredningsforening ønsker tiltag, der både håndterer klimakrisen, men samtidigt også bidrager til at håndtere den biodiversitetskrise, vi står med. IDA står for en række konkrete klimainitiativer men også initiativer, der understøtter en omstilling til cirkulær økonomi. Vi er gået sammen om denne samtale for at kvalificere debatten om grøn genstart.

Men hvordan ser to af landets skarpeste klimaeksperter på den grønne genstart?

IDA og Danmarks Naturfredningsforening har derfor sat professor Katherine Richardson og meteorolog Jesper Theilgaard klimastævne til en samtale om, hvordan vi genrejser Danmark mest bæredygtigt.

Ordstyrer: Tina Splidsboel, journalist i IDA.
Arrangør
DN + IDA
Varrighed
32 Minutter
Hjemmeside
Tilbage